A Cisco 1997-ben hozta létre a Cisco Hálózati Akadémiát, mely olyan non-profit szakképzési program és hálózat, amely oktatási intézmények és informatikai vállalatok közötti együttműködés eredményeként valósul meg.

A Cisco Hálózati Akadémia alapvető küldetése az IT hálózati szakemberhiány csökkentése, amely a gazdaság versenyképességének erősítése érdekében Magyarországon is rugalmas képzési megoldásokat kíván.

A Hálózati Akadémia alapját a folyamatosan bővített, modellértékű, E-Learning alapú tananyagok és kurzusok képezik.

Képzéseink:

  • 1. CCNA Discovery

A Cisco CCNA Discovery tananyag integrált, széleskörű gyakorlatorientált áttekintését adja a hálózati témaköröknek az alapoktól, azaz az egyszerű otthoni hálózatok kialakításától, egészen a fejlett alkalmazásokig és szolgáltatásokig.

  • 2. IT Essentials

Az IT Essentials képzés olyan fiatalok számára fejlesztették ki, akik szeretnének gyakorlati tudást szerezni a számítógépek működéséről, összeállításáról, a hardveres és szoftveres hibák felismeréséről és javításáról.

  • 3. WLAN

A Wireless LAN alapok bevezető kurzus, melynek középpontjában a vezeték nélküli hálózatok tervezése, megvalósítása, működtetése és karbantartása áll.

A szemeszterek tartalmáról, az akadémiai képzésről részletes információkat a www.cisco.hu
és a www.cisco.com/web/HU/netacad/bemutatas.html címen találhat.
A képzés helye: Debrecen, Angyalföld tér 7.
Érdeklődni, jelentkezni: (52) 423-472 vagy (30) 91-55-007
,
A tanfolyamot 10-12 fő jelentkezése esetén indítjuk.


« Vissza
Debrecen, Angyalföld tér 7. (Tócóskert), Tel: (52)423-472, (20)97-586-335

A beadott pályázat NTP-HTP-14-0013 számmal HH és HHH tanulók fejlesztése címmel 440 000 Ft támogatást nyert.

A beadott pályázat NTP-RTP-14-0092 számmal Roma/szociokulturálisan hátrányos tanulók fejlesztése címmel 500 000 Ft támogatást nyert

Közoktatási intézmények szerepbővítése, újszerű intézményi együttműködések kialakítása (tanulást segítő támogató formák bevezetése)

Jól befűtünk pályázat

Nyári ügyelet: minden szerdán 9:00-14:00